Termeni si conditii www.24-it.ro

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.24-it.ro este proprietatea S.C. Apafilt Pro S.R.L si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor.

Este  interzisa copierea continutului site-ului, a fotografiilor si a datelor, fara acordul nostru. Acestea pot fi folosite numai cu acordul in scris al unui reprezentant legal 24-it.ro.

Folosirea fara acordul 24-it.ro, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare. 

Puteti raporta orice eventuala incalcare a drepturilor de autor sesizata pe site la adresa marketing@24-it.ro

Cand intampinati o situatie de garantie contactati imediat Serviciul clienti prin e-mail la adresa clienti@24-it.ro. Magazinul nostru respecta garantia legala de conformitate art. 4 - pct. 1 lit. e din OUG 34/2014 si art. 5-14 din Lege nr. 449/2003.

Garantia se acorda la sediul firmei. Taxele de transport ale produselor in garantie se achita de catre client pentru transportul produsului de la client la Apafilt Pro, iar Apafilt Pro acopera costul de retur a garantiei. Exceptie de la aceasta regula o reprezinta produsele care au suferit accidente in timpul transportului, pentru acestea Apafilt Pro acopera costurile de transport si inlocuieste produsul.

Conditii de garantie
Toate produsele comercializate de catre 24-it.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Astfel, in functie de gradul de calitate, produsele 24-it.ro beneficiaza de urmatoarele perioade de garantie:

    Produsele refurbished by 24-it.ro: 3 ani
    Produsele second hand - 1 an garantie


Termenul de garantie: este cel specificat in certificatul de garantie. Durata medie de utilizare in regim normal de lucru pentru un produs este de 5 ani.

Conditii de garantie & post-garantie se asigura pe baza certificatului de garantie in original, in conformitate cu prevederile O.G. 21/92 si legea 449/2003 aflate in vigoare si cu procedurile si conditiile specificate pe acest certificat. Garantia se refera la schimbarea sau repararea gratuita a defectelor hardware. In cazul in care situatia intalnita este una software, va putem oferi suport tehnic.

Garantia produsului se anuleaza daca: indepartati eticheta cu numarul de serie al produsului, faceti modificari asupra produsului, fortati depasirea parametrilor produselor, faceti modificari hardware asupra sistemului sau inlaturati sigiliul aplicat de firma.

Garantia nu se acorda pentru urmatoarele situatii: pentru produsele consumabile si produsele care, in opinia specialistilor nostri motivata in scris, s-au defectat datorita instalarii improprii, manipularii necorespunzatoare, defecte provocate in urma utilizarii improprii, accidentelor de transport (fiind responsabilitatea totala a transportatorului), folosirii neconforme sau ca urmare a unor socuri electrice suferite.

Nu se acorda garantie pentru defecte, imperfectiuni fizice si defecte provocate de factori externi. Nu se acorda garantie pentru niciun produs ce prezinta corpuri straine, bucati de mediu de scriere sparte in interiorul aparatului, contacte lipsa sau urme de arsuri. De asemenea se va refuza receptia in vederea asigurarii garantiei pentru acele produse care nu au etichetele sau sigiliile de garantie intacte si produse la care seriile de identitate Apafilt Pro nu corespund cu cele de pe certificatul de garantie.

Precizari:
*Bateria produsului este considerata consumabila.

ATENTIE ! Garantia implica doar functionabilitatea HARDWARE a produsului. Pentru instalari software, configurari software, recuperare date, intretinere echipament de calcul, manopera reparatie, va rugam sa ne contactati la contact@24-it.ro
Pentru a va putea prelua produsul in conditiile de garantie este necesar sa prezentati factura de achitizie a produsului sau certificatul de garantie aferent in original care sa ateste perioada de garantie. Dumneavoastra sunteti unicul posesor al acestor documente, iar fara acestea produsul NU va putea fi preluat in garantie, il vom putea prelua doar pentru reparatie, CONTRA COST.

Preluarea produsului se face in ambalajul, cu documentatia tehnica si toate accesoriile cu care produsul a fost achizitionat.

Indiferent de componenta defecta a produsului, cumparatorul preda in garantie ansamblul specificat in certificatul de garantie. Lipsa unui document, ambalaj sau accesoriu atrage imposibilitatea noastra de a prelua produsul in garantie.